EHL-I VEEBRUARIKUU UUDISKIRI

EHL-I LIIKMETE LISAHÜVED

Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid pidas oma vabariigi aastapäeva kõnes taas õpetajaskonda tunnustavate sõnadega meeles ning rõhutas, kui oluline on nn eesliinitöötajate parema tuleviku nimel aina rohkem tegutseda nii praegu kui edaspidi. 

EHL soovib samuti tõhusamaid samme Vabariigi Valitsuse poolt, mis aitaksid tõsta õpetajate õiglast töötasu ning ameti väärtustamist. Siinkohal jagame infolinki, kus on kirjas EHL-i koostööpartnerid, kes on samuti läbi aastate toetanud läbi erinevate teenuste EHL-i liikmeid, Eesti hea hariduse eestvedajaid. EHL-i liikmetele soodustusi pakkuvad hariduse toetajad avasta siin.

 

VAKTSIINIDE TOIMEST JA KÕRVALMÕJUDEST

EHL on olnud eestkõnelejaks, et õpetajaskond saaks COVID-19 vaktsiini esmasaajate hulka. Resultaadiks on Vabariigi Valitsuse otsus, mille tulemusena on alanud õpetajate vaktsineerimine. Siin oleme välja otsinud neli olulist ja tarka infolinki, kust leiab teavet erinevate COVID-19 vaktsiinide ning nende mõjude kohta:

 

VALMIB EHL-I JA ÕPETAJATÖÖD TUTVUSTAV VIDEOKLIPP              

EHL-i kontor on asjatanud juba mõnda aega koos Get Shot Film produktsiooniagentuuriga  videoloo kallal, mida võib pidada üheks esimeseks videoklipiks, mis räägib Eesti õpetajate ametühingust. Meeleolukates kaadrites saavad sõna nii õpetajad kui ka õpilased ning veel mitmed tuntud tegelased 😉 Värskeimatest uudistest saad osa EHL-i Facebooki vahendusel. 

                                   
MULJED KOHTUMISELT UUE HARIDUS- JA TEADUSMINISTRIGA 

EHL-i esindus, koosseisus Kersti Kaldmäe, Karin Klemmer, Reet Lepp, Reemo Voltri ja Ulvi Noor, kohtusid 2. veebruaril haridus- ja teadusministri Liina Kersnaga. Kohal olid ka Õpetajate Ühenduste Koostöökoda ja Õpetajate Liit.

EHL-i juhatuse liige Kersti Kaldmäe võttis kohtumiselt kaasa teadmise ministri tõsisest soovist teha koostööd EHL-ga, samuti sai tema kaasa rääkida põhikooli lõpueksamite teemal. EHL-i juhatuse liikmete koostöisest päevast saab põhjalikumalt lugeda Facebooki postitusest.

 

KUIDAS TÖÖTÜLI LEEVENDADA

EHL-i jurist Külli Kröönström jagab neli soovitust, mida silmas pidada, kui töökollektiivis on pinged tekkimas. Kui on veel rohkem tuge vaja, siis on kõigil EHL-i liikmetel võimalus pöörduda juriidilist tarkust nõudvate küsimustega EHL-i juristi poole, kylli.kroonstrom@ehl.org.ee.
 

LEEDU ÕPETAJATE- JA TEADUSE                 
AMETÜHINGU TERVITUSED 

                                                                                                  

 

 

 

 

PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS

Veebruarikuu on meie ametühingus eriti sünnipäevaline,
hällipäevad on olnud lausa neljal  liikmel. 
Õnnesoovid Tallinna Haridustöötajate Liidu ja EHL-i juhatuse liikmele Ulvi Noorele.
Palju õnne EHL-i kommunikatsioonispetsialistile Heldi Ruisole ning 
EHL-i juhatuse ja Tallinna Haridustöötajate Liidu liikmele Karin Klemmerile.
Tervitame ka kunagist EHL-i juristi Vaike Parkelit.

 

PÄEVAKAJALIST

Ülevaade EHL-i meediakajastustest.
Välkkohtingud kõige päevakajalistematel teemadel on järelvaadatavad EHL-i YouTub-i kanalis.
EHL liitus Vabaühenduste Liiduga.
Liitu EHL-i Instagramiga Minu õpetaja.
EHL jagab juubelisündmuse korraldamise toetust.
Hakka EHL-i liikmeks siit.

 

 

LIITU MEIEGA: https://ehl.org.ee/hakka-liikmeks/liikmeks-astumise-avaldus/ KÜSI MEILT: https://ehl.org.ee/liikmele/foorum/ JÄLGI MEID: Facebookis TELLI UUDISKIRI: https://ehl.org.ee/. LIITU INSTAGARAMIGA: https://www.instagram.com/eesti_haridustootajate_liit/

 

 

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks