EHL-i EELVIIMANE VIDEOLUGU: Räägitakse töökorraldusest seoses piirangute ja EHL-i õigusabi andmise üldistest põhimõtetest

Tere!

Eesti Haridustöötajate Liidu (EHL) eelviimases videoloos räägitakse EHL-i õigusabi andmise üldistest põhimõtetest, konfidentsiaalsusest ja kuidas käituda, kui seoses piirangute vähendamisega tuleb taas haridusasutusse tööle minna.

Kuna eriolukord lõppeb Vabariigi Valitsuse korraldusel 17. mail 2020, siis võime täna öelda, et järgmisel reedel ilmub viimane videokonsultatsioon. Märgutage, millistel teemadel te vajaksite veel nõustamist. Kõik EHL-i liikmed saavad endiselt tasuta õigusabi ka e-maili teel meie juristilt kylli.kroonstrom@ehl.org.ee. Erinevat infot haridustöötajatele eriolukorra kohta leiab EHL-i kodulehelt uudiste rubriigist ja Facebookist.

 

Kõik ilmunud videolood leiad siit:

  1. mai videolugu.
  2. aprilli videolugu.
  3. aprilli videolugu.
  4. aprilli videolugu.
  5. aprilli videolugu.
  6. märtsi videolugu.

 

P.S. Kutsu kõiki liituma Eesti suurima ametühinguga ja esinduslikema õpetajate esindusorganisatsiooniga. Ilmus EHL 30 juubeliaastaks loodud õpetajate koomiksisarja teine osa. EHL edastas Haridus- ja Teadusministeeriumile ettepanekud põhikooli ja gümnaasiumi 2019/2020. õppeaasta lõpetamise korraldamiseks. EHL jätkab osalemist „Haridusvaldkonna arengukava 2021–2035“ väljatöötamise töörühmades, EHLi parandusettepanekutega tutvu siin.

LIITU MEIEGA: https://ehl.org.ee/hakka-liikmeks/liikmeks-astumise-avaldus/ KÜSI MEILT: https://ehl.org.ee/liikmele/foorum/ JÄLGI MEID: kodulehel ja Facebookis TELLI UUDISKIRI: https://ehl.org.ee/.

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks