NOVEMBRIKUU UUDISKIRI: õpetajate lood ametiühingust, Viljandi kolleegid inspiratsioonituuril, EHL30 purjetas Hiiumaalt Tartusse, miks õpetaja kardab, kasulikku, õnnitleme

VILJANDI HARIDUSTÖÖTAJATE LIIT VIIS  TALLINNA KOLLEEGID INSPIRATSIOONITUURILE

Viljandimaa Haridustöötajate Liit  tutvustas Tallinna Haridustöötajate Liidu juhatuse liikmetele oma edulugusid ning ühiselt käidi  inspiratsioonituuril Viljandi kunstikoolis, muusikakoolis, huvikoolis, Eve Stuudios ja Viljandi Gümnaasiumis.

Tallinna HL esimehe Andero Vaariku sõnul oli suur soov näha kuidas Viljandi ametiühingul nii tegusalt läheb. “Saime mõtteid, kuidas uusi liikmeid värvata ja usaldusisikute motivatsioonisüsteemi arendada. Oluliseks pean ka kolleegidega kohtumist silma silma, mis annab alati suurema jõu uute  ideede tekkeks ning üle Eesti ühisemalt edasi tegutsemiseks,” rääkis Vaarik.

Kui koostöiseks ja loovaks ühine ringreis kujunes, saab näha Viljandi HL blogi pildigaleriist. Autoriks Viljandi HL esimees Rita Kadaja. 
 

EHL30 JUUBELIPIDUSTUSED PURJETASID HIIUMAALT TARTUSSE 

Hiiumaa Haridustöötajate Liidu juhatus ja usaldusisikud tähistasid 14.-15. novembril EHL-i 30. aastapäeva koolitus- ja kultuurireisiga Tartusse. Usaldusisikud said tänatud hoolimise ja panuse eest  tänukirja ning tunnustusmärgiga. Ühiskülastus Vanemuise teatri etendusele andis reisil vaheldusrikka elamuse. Sündmuse galerii avaneb siin: https://bit.ly/3o1hA8X.

Kuidas osalised ise EHL-i juubelipidustustest ja lõppevast  aastast kõnelevad HarjumaalJärvamaalKohtla-JärvelPärnumaalSaaremaalTartu maakonnasViljandimaalVõrumaalTallinnas loe EHL-i kodulehe uudistest: https://bit.ly/3ref4OS

 

EHL TEEB KOOSTÖÖD EESTI SUURIMA TANKLAKETIGA OLEREX AS 

Miks tankida Olerexis? Sest Olerex on üks pikema ajalooga EHL-i partner, kes toetab EHL-i liikmeid  meie teekonnal, pakkudes: kütusesoodustust, hea hinnaga kuumi jooke, toidukaupasid (sealhulgas sooja toitu), haagiserenti ja autopesuOlerex on pea alati kingitustega kohal ka õpetajate tänusündmusel Aasta Õpetaja galal.

Kõik EHL-i liikmed, kes on kantud LHS-i, saavad Olerexi tanklates ID-kaardi alusel märgitud soodustusi, millest saad veel täpse ülevaate siit: https://ehl.org.ee/liikmele/olerex/

Vaata, kes on need ülejäänud koostööpartnerid, kes EHL-i liikmetele lisahüvesid pakuvad: https://ehl.org.ee/lisahuved/.

 

KAHEKSA ÕPETAJA AMETIÜHINGU LOOD 

EHL-i kogus koos Get Shot Filmsiga aasta jooksul õpetajatelt lugusid, miks ametiühingusse kuuluda ning sissevaadet  õpetaja kooliellu tänasel päeval Eesti eri paigus.

Õpetajate Karl-Henri KäämeriMikk MännaMonika SüllaAivo MaalmeistriEne UulandiÜlle PinnoneniReesi KuslapiMati RuuliRuth Rappoldi jutud koolielust on kokku kogutud EHL-i videoklippi. Täispikkuses videoloo leiad nii kaasamõtlemiseks kui jagamiseks EHL-i YouTube`st.

 

ÕPETAJATE LEHE RUBRIIK: MIKS ÕPETAJA KARDAB

Kasvatusteadlane Tiiu Kuurme leiab, et tänapäeval pole kuigi lihtne teada saada, mis üldse koolides sünnib, sest õpetajad kardavad rääkida. Mis koolides päriselt juhtub, selle kohta ei ole ka tema hinnangul pädevaid uuringuid ja pole ka teada, kas neid üldse tuleb. Ta kutsub üles hirmude olemasolu teadvustama ning toimuvat kirjeldama. Ühiskond ei saa olla vaba, kui tema koolides peavad õpetajad tundma hirmu.

Täispika artikli leiad Õpetajate Lehe kodulehelt:  https://opleht.ee/2021/11/miks-opetaja-kardab/

 

NOVEMBRIKUU SÜNNIPÄEVALISED

Õnnitlusi jagame novembrikuus Tallinna HL esimehele, EHL-i volikogu aseesimehele ja ametiühingu usaldusisikule Tallinna Nõmme Gümnaasiumis Andero Vaarikule, EHL-i juhatuse liikmele ja Võrumaa HL-i juhile, Võru Järve Kooli ametiühingu usaldusisikule Helle Reiljanile, EHL-i esimehele Reemo Voltrile ning EHL-i tegevjuhile Aleksandr Tiidemannile, Valgamaa Haridustöötajate Ametiühingut juhile ning EHL-i volikogu liikmele Sille Allikule
 

KASULIKKU

LIITU MEIEGA: https://ehl.org.ee/hakka-liikmeks/liikmeks-astumise-avaldus/ JÄLGI MEID: Facebookis TELLI UUDISKIRI: https://ehl.org.ee/. VAATA INSTAGARAMI: https://www.instagram.com/eesti_haridustootajate_liit/  KÜSI MEILT: https://ehl.org.ee/liikmele/foorum/ 

 

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks