EHL tervitab oma 30. sünnipäeva puhul uue videolooga

Tere!
 
Eesti Haridustöötajate Liit (EHL) jagab oma uues videoloos juriidilisi nõuandeid eeskätt lasteaedade personali puudutavate teemade kohta. Videoklippi näed EHL-i Facebookis. Ühtlasi on need virtuaalsed õnnitlused oma liikmetele ja austajatele EHL-i 30. sünnipäeva puhul!

Jah, täna saab EHL 30-aastaseks. Oleme üks vanimaid ja suurima liikmete arvuga ametühinguid Eestis. Küll on sattunud see tähtis päev erilisele ajale. Seetõttu jagame täna tordi asemel igareedest videokonsultatsiooni, kus toestame keerulisel ajal haridustöötajaid juriidiliste nõuannetega. Hoiame tuju üleval üksteist toetades ning virtuaalsete tervitusega. Kunagi tähistame ühe elujõulisema ametühingu sünnipäeva kindlasti pidulikumalt,” sõnas EHL-i juhatuse esimes Reemo Voltri.

Koroonaviiruse puhangust tekkinud keerulisel ajal jagame kord nädalas videokonsultatsioonide vahendusel õigusabi seni kuni eriolukord kestab. Kõiki õpetajaid oodatakse edastama küsimusi ja muresid, mis on seotud töökorraldusega eriolukorras EHL-i Facebookis või e-maili teel kylli.kroonstrom@ehl.org.ee.

Möödunud reede videolugu avaneb siit.  Uued juriidilised nõuanded jõuavad haridustöötajateni juba 10. aprillil kell 15 EHL-i Facebooki lehel.
 
EHL esitas Eesti Vabariigi Valitsusele ettepanekud pööramaks tähelepanu lasteaedade ja nende personali kaitsmisele eriolukorras, täpsemalt loe meie kodulehelt.
 
 

LIITU MEIEGA: https://ehl.org.ee/hakka-liikmeks/liikmeks-astumise-avaldus/ KÜSI MEILT: https://ehl.org.ee/liikmele/foorum/ JÄLGI MEID: kodulehel ja Facebookis TELLI UUDISKIRI: https://ehl.org.ee/.

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks