Kandidaadid Haridus- ja Teadusministeeriumi andekate noorte tunnustussündmusele!

Head haridus- ja noortevaldkonna esindajad!

Eesmärgiga märgata ja tunnustada rahvusvahelistel võistlustel Eestit esindades silmapaistvaid tulemusi saavutanud õpilasi ning nende juhendajaid, kutsume taas üles esitama kandidaate Haridus- ja Teadusministeeriumi andekate noorte tunnustussündmusele.

Noored peavad olema osalenud rahvusvahelisel võistlusel (sh ainevõistlusel, olümpiaadil, konkursil, spordivõistlusel) individuaalvõistlejana või võistkonna liikmena perioodil 1. september 2023 – 31. august 2024 ning pälvinud sealmedali või koha esikolmikus.

Tunnustussündmusele saab esitada:

  • üldhariduskoolide õpilasi ja üldhariduskooli rahvusvahelise võistlusega samal aastal lõpetanud noori koos juhendajaga;  
  • kutseõppeasutuse õpilasi ja kutseõppeasutuse lõpetanud kuni 25-aastaseid noori koos juhendajaga. 

Kandidaate saab esitada 1. oktoobrini 2024 (k.a)  Haridus- ja Teadusministeeriumi konkursiveebis (ankeedi nimi: Andekate noorte tunnustussündmus 2024)

Täpsemad tunnustamise tingimused on kirjas ka Haridus- ja Teadusministeeriumi kodulehel statuudis. Täiendav info: tunnustamine@hm.ee

Haridus- ja Teadusministeerium tunnustab rahvusvahelistel õpilasvõistlustel silmapaistvaid tulemusi pälvinud noori ja nende edule kaasa aidanud juhendajaid pidulikul vastuvõtul „Tähelend“ 20. novembril 2024 Tallinna Muusika- ja Balletikoolis.

2023. aasta tunnustatute info on leitav Haridus- ja Teadusministeeriumi kodulehelt.

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks