Haridustöötajate usaldusisikud peavad Pärnus aastakonverentsi

Eesti Haridustöötajate Liidu (EHL) usaldusisikud kogunevad Pärnus iga-aastasele konverentsile “Üheskoos tugevamaks!”

EHL esimehe Reemo Voltri sõnul on neljapäevast reedeni toimuv konverents organisatsioonis väga olulisel kohal, kuna võimaldab kohtuda kõikide piirkondade usaldusisikutega ja mõtteid vahetada. „Usaldusisik on igas asutuses, kus tegutseb ametiühing, peamine lüli suhtluses tööandja ja töötajate vahel“ rõhutab Voltri. „Ka toimunud haridustöötajate streigi ajal kandsid just usaldusisikud olulist rolli streigi korralduslikus pooles ning infovahetuses streikijatega oma asutustes“ lisab Voltri.

Konverentsil viiakse läbi nii praktiline töötuba, on harivaid loenguid kui antakse ülevaade toimunud streigist ning selle järelmitest. Konverentsile on oodata üle kahesaja viiekümne usaldusisiku kõikidest EHL liikmesorganisatsioonidest üle Eesti.

Esimesel päeval (11.04.) astub usaldusisikute ette ka haridus- ja teadusminister Kristina Kallas. Konverentsi teisel päeval toimub koostöös Tallinna Ülikooliga teemablokk “Teekond tähtede poole – kuidas kujuneb õppimiskallakuga haridusasutus”. Samal päeval on kaasatud ka koolijuhte ja kohalike omavalitsuste haridustöötajaid.

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks