Eesti Haridustöötajate Liidu õpetajate päeva tervitus

Head õpetajad, täna on meie päev! Meie, lasteaia ja kooliõpetajad, meie laome vundamendi kogu Eesti ühiskonnale. Meie töö ei ole tihtilugu lihtne aga see on maailma üks ägedamaid ameteid! Me oleme valinud oma tee, et panustada meie laste paremasse haridusse, luues seeläbi parem ühiskond. Me oleme valinud õpetaja elukutse, kuna see paneb meil silma särama ja me tahame anda alati endast parima. Eesti õpilased on oma oskuste ja teadmistega maailma absoluutses tipus! Meie panustamegi uute arstide, inseneride, spetsialistide ja riigikaitsjate järelkasvu!  

Aga me ei taha seda tööd teha nii, et meie palk on teistest kõrgharidusega eestimaalastest tervelt veerandi võrra kehvem. Meie amet peab olema ühiskonnas respekteeritud ja väärikalt tasustatud. Tahame teada ja tunda, et kui meie kord pensionile jääme, võtavad noored teatepulga üle – aga täna neid noori on liiga vähe, sest tasu ja töötingimused hirmutavad neid. Tahame, et meie amet ei sureks välja. Me tahame, et see sära millega me oma tööd teeme, ei kustuks, vaid kanduks edasi ka õpilastele. Aga selleks on vaja kiireid muutusi.

Hoiame seda sära ja vajadusel seisame õlg-õla kõrval oma õiguste eest. Sest ühtsuses peitub jõud!

Väärikat õpetajate päeva meile kõigile.

Reemo Voltri 

füüsikaõpetaja 

Eesti Haridustöötajate Liidu esimees

Videotervituse link – https://youtu.be/-qss4qp7UpI?si=aMpkOea55i8AujvA

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks