Noore õpetaja motivatsioonilaager tuleb taas!

Eesti Haridustöötajate Liit (EHL) korraldab ka see aasta uutele õpetajatele motivatsioonilaagri! See toimub 14. ja 15. augustil (E ja T) 2023 a. Saku Noortelaagris (https://talu.eelk.ee/).  Üritus on mõeldud õpetajaks õppivatele tudengitele, kes sügisel lähevad esimest korda haridusasutusse tööle ja kuni kolm aastat haridusasutuses töötanud pedagoogidele. Motivatsioonilaagri mõte on alustavaid õpetajaid toetada ning anda tööks praktilisi näpunäiteid. Lisaks uusi kontakte luua, kogemusi vahetada ja toredaid mõttekaaslasi leida!
Teemadest käsitleme seekord:

Kogenud kolleegi juhised;

Kaasav haridus; 

Digikeskkonnad;

Tööõiguse olulisemad aspektid haridusasutuses;

Töötuba: Ettepanekud ja ootused õpetajalt õpetajale ning EHL-le

Registreerumise tähtaeg on 30.06.2023 või kuni kohtade täitumiseni. Täpsema programmi koos esinejatega saadame registreerunutele peatselt

Registreeri laagrisse siin – https://forms.gle/mJCcBcqG1Ct95XA1A

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks