EHLi usaldusisikute e-infopäev: 26. jaanuaril kl 16

Eesti Haridustöötajate Liit soovib toetada usaldusisikuid nende igapäevatöös. 

Seetõttu on meil kavas juba 26.01 (N) algusega kl 16 korraldada teile eriline veebiseminar. 

Veebiseminaril vastavad teie küsimustele ja muredele EHLi esimees Reemo Voltri, tegevjuht Aleksander Tiidemann ning jurist Külli Kröönström. Niisiis on see hea võimalus küsida nõu ja tuge meie organisatsiooni kõige kogenumatelt ja targematelt asjatundjatelt.

Soovime, et küsimused saadetakse meile ette (registreerimisvormi kaudu), kuid vastame muidugi ka jooksvalt tekkivatele küsimustele. Mõte on selles, et saame olla usaldusisikutele nende töös vahetult toeks ning jagada infot EHLi töökorralduse, tööõiguse, päevakajaliste haridusteemade (nt keelepööre, palk) kohta. Plaan on teha sellist veebiüritust regulaarselt iga paari kuu tagant.

Selleks et üritus saaks hästi toimida, palume teil ennast veebiseminarile registreerida. Registreerumisvormi saate lisada ka oma küsimused. Muidugi saate osaleda ka siis, kui teil veel konkreetset küsimust või muret südamel pole. 

Infotundi saad järele vaadata siit:
https://www.youtube.com/watch?v=MRNxQxk6xEs

Pilt: Pixabay
Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks