Aasta õpetaja kandidaate saab esitada kuni 24. aprillini!

Kutsume kõiki, kes on märganud ja kogenud õpetajate ning teiste haridustöötajate suurepärast tööd, mõnda silmapaistvat tegu või teavad suurt hariduse sõpra, neid inimesi konkursil esitama! 

Haridus- ja Teadusministeeriumil on au tunnustada kümnendat korda toimuval aasta õpetaja galal haridustöötajaid ja hariduse toetajaid, kelle viimase kolme aasta või elutöö on teistele eeskujuks. Tunnustatavad panustavad märkimisväärsel moel õppurite arengu toetamisse, koostöösse ning uueneva õpikäsituse elluviimisesse õppeasutustes. 

Vabariigi Valitsus määrab silmapaistvate tööalaste saavutuste eest haridustöötajatele sel aastal viiendat korda kümme riiklikku aastapreemiat (a’ 10 000 eurot) ning kuni kolm elutööpreemiat (a’ 65 000 eurot). Galal tunnustatakse kõikide kategooriate laureaate. Rahalise preemia suurusega 3000 eurot pälvivad kõikide kategooriate nominendid. 

Aasta õpetaja gala toimub 8. oktoobril Pärnu kontserdimajas. Tunnustusürituse eestvedajateks on Haridus- ja Teadusministeerium ning Eesti Haridustöötajate Liit. Sündmusest teeb otseülekande Eesti Televisioon.

Vietnam best live footballtruc tiep keo nha caiatch anytime

Vaata lisainfot siit: https://www.hm.ee/et/gala

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks