EHL-i videopöördumine: õpetajad, lapsevanemad kui ka noored – palun olge head ja minge vaktsineerima ning vältige massikogunemisi

EHL-i esimees Reemo Voltri tegi EHL-i  juhatuse nimel videopöördumise kõigi Eesti inimeste poole

“Kui me ei suuda senist nakatumus-tendentsi peatada, võime olla ka sel sügisel olukorras, kus peame kahjuks jälle ka koolid sulgema ja üle minema distantsõppele. See võib aga halvendada omakorda meie laste hariduse kättesaadavust. Keeruliseks muutub ka täiskasvanute, –  emade ja isade igapäevalu korraldus, elu töökohtades, meie kõigi normaalne  igapäevaelu,” kõneleb muu hulgas Voltri pöördumises.

Täispikk pöördumine avaneb videosalvestuses siin
Pöördumise täispika teksti versiooni leiad all olevast tekstist.

Head inimesed!

Pöördun Eesti õpetajate esindusorganisatsiooniEesti Haridustöötajate Liidu juhatuse nimel kõigi Eesti inimeste poole.

Oleme Eestis kogu koroona aja kõige raskema perioodi lävel. Nakatumine COVID-19-sse on ületamas piire, mis viisid terve Eesti ühiskonna möödunud sügisel lukku. Seetõttu on plaaniline ravi suuremates Eesti haiglates lõpetatud või kohe lõppemas. Meditsiini kättesaadavus on käesoleva olukorra tõttu läinud meie kõigi jaoks halvemaks. Meditsiinitöötajad on väga suure koormuse ja pinge all.  Enamus COVID diagnoosiga haiglaravil olijaid on kahjuks vaktsineerimata. Riikides nagu näiteks Taani, kus vaktsineerituse tase on kõrge, sellistele piirangutele, nagu meie Eestis, mõtlema ei pea.

Kui me ei suuda senist nakatumus-tendentsi peatada, võime olla ka sel sügisel olukorras, kus peame kahjuks jälle ka koolid sulgema ja üle minema distantsõppele. See võib aga halvendada omakorda meie laste hariduse kättesaadavust. Keeruliseks muutub ka täiskasvanute, –  emade ja isade igapäevalu korraldus, elu töökohtades, meie kõigi normaalne  igapäevaelu.

Eesti Haridustöötajate Liidu nimel palun kõiki – nii õpetajaid, lapsevanemaid kui ka noori – palun olge head ja minge vaktsineerima. Ja kui vähegi võimalik, vältige massikogunemisi.

Seekaudu saab anda igaüks oma panuse COVID-19-ne seljatamisse.

Mine vaktsineerima ja väldi kogunemisi – sinu enda panus seljatab COVID-19.

Pingutame kõik ühiselt. Üheskoos suudame.

 

Reemo Voltri
Eesti Haridustöötajate Liiu esimees

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks