#4 EHL-i välkkohtingul jagati kogemusi teemal “Hea usu ja mõistlikkuse printsiibid”

Loengusarja „EHL-i välkkohting“ neljandal kohtumisel “Hea usu ja mõistlikkuse printsiibibd” tõi EHL-i jurist Külli Kröönström positiivseid näiteid kuidas õppeasutustes läbi õiguse üldiste printsiipide nagu hea usk ja mõistlikkus toestada õpetaja igapäevatööd ja tugevdada töösuhteid. Välkkohting on EHL-i YouTube`i vahendusel taas vaadatav.

EHL-i välkkohtingute“ sarja avaloeng toimus 28. augustil. Tehnoloogia –ja innovatsiooniekspert Marek Strandberg ning keemik ja materjaliteadlane Katrin Idla andsid praktilise koolituse „COVID19 uued hügieenireeglid“. Teisel kohtumisel õpetas õpetajatele läbirääkimisi pidama ekspert Georg Merilo. Kolmandal välkkohtingul rääkis oma isikliku loo läbipõlemisest Saue kooli direktor ja koolipsühholoog Triinu Luiga.

 

EHL-i välkkohting“ on EHL-i algatatud loengusari, mille raames toimuvad silmast silma kohtumised ja loengud veebikeskkonna vahendusel. Välkkohtingutel jagavad silmapaistvad eksperdid nii Eestist kui välismaal, eeskätt haridustöötajatele, parimaid praktikaid päevakajalistel teemadel. Eesmärgiks on hoida haridustöötajate tööelu kvaliteeti. Loengusarjal on omane toimuda vastavalt vajadusele ning nii nagu elu nõuab. Infot leiab välkkohtingute kohta EHL-i Facebookist või kodulehelt. Kõik kohtingud on EHL-i YouTube`i vahendusel järelvaadatavad.

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks