EHL-i ja 30 õpetajate ühenduse ühispöördumine: Õpetajate ühendused kutsuvad kõiki vaktsineerima

EHL ja kolmkümmend haridustöötajate ühendust  (ligi 10 000 haridusvaldkonna töötajat) panevad ühispöördumises südamele õpetajatele, õpilastele kui vanematele, et:

  •       Viimaste aastate kogemus näitab, et suurema osa õpilaste jaoks on parim ja tulemuslik õppimise viis koolimajas koos õpetajaga. Õpetajad usaldavad arste  – umbes 70% Eesti õpetajatest on läbinud vaktsineerimiskuuri COVID-19 vastu.

  • Kõikidel haridustöötajatele võimaldab Vabariigi Valitsus tasuta testimise 2021. aasta lõpuni.
  •       Suurepärane kool on enamat kui majatäis klassiruume. See on kogukond, mis jagab ühiseid väärtusi ning naudib ühiselt veedetud hetki.
  •       Õpetajad, õpilased ja vanemad  saavad ühiselt kaasa aidata sellele, et peagi algav kooliaasta õnnestuks. Võitluses koroonaviiruse vastu  loeb iga vaktsiinisüst ning igaühe teadlik panus. Kaitseme sellega ennast ja hoolime koolikaaslastest. Hoiame koos Eesti koolid ja elu avatuna.

Eesti Haridustöötajate Liidu ja õpetajate ühenduste avalikku pöördumist õpilaste ja lastevanemate poole seoses algava kooliaasta ja vaktsineerimisega saab täispikalt lugeda siit: https://www.err.ee/1608298122/opetajate-uhendused-kutsuvad-koiki-vaktsineerima

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks