EHL alustab üle-euroopalist ühiskampaaniat “Ühiselt ametiühingus -#ForQualityEducation!”

Täna, 10. mail käivitab Eesti Haridustöötajate Liit (EHL) koos ETUCE (European Trade Union Committee for Education, Euroopa Ametiühingute Hariduskomitee)  ja ligi 51 Euroopa õpetajate ametiühingutega ühiskampaania „Ühiselt ametiühingus – #ForQualityEducation“. Kampaania on üks osa sotsiaaldialoogi edendamise projektist „Sinu kord! Õpetajad ametiühingu uuendamise eest“. 

Pöörame õpetajate esindusorganisatsioonidega ligi 51 Euroopa riigist tähelepanu haridussektorile nii tuleviku kui ka ülemaailmse pandeemia kontekstis. COVID-19 pandeemia on enim mõjutanud nii õpetajaid, teisi haridustöötajaid kui ka noori. 

Kampaanias osaledes oleme osa õpetajate ning haridustöötajate kogukonnast kogu Euroopas. Püüame ühiselt leida alternatiive oma õiguste ja elukutse edendamiseks. Üheskoos suudame! #ForQualityEducation

Kuidas saaksid Sina olla solidaarne koos kõigi teiste ametikaaslastega Euroopas?

  1. Kaasa meie ettevõtmisse oma kolleegid, jagades neile ühiskampaania sotsiaalmeedia postitusi.
    3. Jälgi EHL-i ja ETUCE-d Facebookis, et olla kursis meie töö ja kampaaniaga Üheskoos suudame! #ForQualityEducation.
    4. Telli EHL-i või ETUCE uudiskiri, et olla ühenduses hariduse ametiühingutega kogu Euroopas.
    5. Liitu EHL-ga ja avasta, kuidas õpetajate ametiühingud üle Euroopa on mobiliseerunud muutuste elluviimiseks mõeldud tegevuste ümber ja nende ülesehitamiseks.

ETUCE on Euroopa suurim õpetajate ametiühingute katusorganisatsioon. See koondab enda alla 132 üleriiklikku õpetajate ametiühingut 51 riigist Euroopas ja esindab enam kui 11 miljonit õpetajat kõikidel hariduse tasanditel. 

 

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks