EHL-I Instagram: Humoorikas lugu eesti keele ja kirjanduse õpetajalt Küllilt

EHL-i Instagrami kontol “Minu õpetaja” on ilmunud uus õpetaja lugu. Sedakorda jutustab eesti keele ja kirjanduse õpetaja Külliki humoorika loo ühest tunnist videosillal nimega Teams. Koroonaaeg on tekitanud ka koolides uued ajad ja kombed, mida kunagi meenutame kindlasti hea muigega suul  😉

EHL-i Instagramis “Minu õpetaja” saab kord kuus osa saada ühe õpetaja loost. Esimeses jutustuses rääkis  Viljandi Kunstikooli rajaja Lemmi Pauli kuidas aastal 2005 ühe Kunstikooli rajamine käis. EHL-i kommunikatsioonispetsialist Heldi Ruiso loodab värskest ettevõtmisest kujundada omamoodi õpetaja elu kroonika, mis ei jäta puutumata ka Eesti ajaloo kulgu.

Kui Sul on mõni ere sündmus või tark kogemus selja taga, anna endast märku e-maili teel heldi.ruiso@ehl.org.ee.

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks