Eesti Haridustöötajate Liit avas Instagrami konto “Minu õpetaja”

Eesti Haridustöötajate Liit avas Instagrami konto “Minu õpetaja”

Eesti Haridustöötajate Liit (EHL) avas oma Instagrami konto “Minu õpetaja”, kus saab kord nädalas lugeda ühe õpetaja loo. Esimene jutustus on pärit Viljandi Kunstikooli rajajalt Lemmi Paulilt. Lemmi memuaaridest saab väga värvika ettekujutuse, kuidas aastal 2005 ühe Kunstikooli rajamine käis.

EHL-i kommunikatsioonispetsialist Heldi Ruiso loodab, et ettevõtmisest kujuneb omamoodi õpetaja elu kroonika, mis ei jäta puutumata ka Eesti ajaloo kulgu.  “Ajast aega on just kool olnud elu- ja sündmuste südameks nii inimeste isiklikus kui ka suuremas plaanis. Läbi persoonilugude on ka alati põnevam ning lihtsam mõista, mis erinevatel aegadel ühiskonnas või inimestega toimub,” rääkis Ruiso.

Heldi Ruiso sõnul ei saa “Minu õpetaja” lugemisvara igav olema, sest püütakse avaldada kõige elulisemaid ja humoorikamaid hetki õpetajate elust. Seetõttu on oodatud õpetajad, kellel on mõni ere sündmus või tark kogemus selja taga, andma endast märku e-maili teel heldi.ruiso@ehl.org.ee. “Loodetavasti annab nüüdisaegne suhtluskanal võimaluse kaasa elada koolielu saginale ning mõista paremini õpetajate vastutusrikast rolli,” lisas EHL-i kommunikatsioonispetsialist Heldi Ruiso


Eesti Haridustöötajate Liit (EHL) on Eesti suurim õpetajate (lasteaia, huvikooli, üldhariduse, kutsehariduse) ja teiste haridusalal töötajate esindusorganisatsioon ja ametiühing. EHL-i kuulub 17 liikmesliitu. EHL-i eesmärgiks on ühistegevuse kaudu oma liikmeskonna töö- ja kutsealaste, majanduslike, ühiskondlike ja sotsiaalsete  huvide ning õiguste esindamine ja kaitsmine. EHL on ülemaailmse õpetajate esindusorganisatsiooni Education International (EI) ja Euroopa Ametiühingute Hariduskomitee ETUCE liige.

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks