#2 EHL-i välkkohtingul õpetati läbirääkimiste kunsti

„EHL-i välkkohtingute“ sarja teisel kohtumisel õpetas läbirääkimisi pidama ekspert Georg Merilo. Välkkohtingul õpiti sel korral leidma konsensust, partnerlust ja viise kuidas jääda konstruktiivseks ning leidma lahendusi. Koolitus on järele vaadatav EHL-i YouTube`i kanalis: https://youtu.be/owlq_C4sHCY

EHL-i välkkohtingute“ sarja avaloeng toimus 28. augustil. Tehnoloogia –ja innovatsiooniekspert Marek Strandberg ning keemik ja materjaliteadlane Katrin Idla andsid praktilise koolituse „COVID19 uued hügieenireeglid“.

EHL-i välkkohting“ on EHL-i uus loengusari, mille raames toimuvad silmast silma kohtumised ja loengud veebikeskkonna vahendusel. Välkkohtingutel jagavad silmapaistvad eksperdid nii Eestist kui välismaal, eeskätt haridustöötajatele, parimaid praktikaid päevakajalistel teemadel. Eesmärgiks on hoida haridustöötajate tööelu kvaliteeti. Loengusarjal on omane toimuda vastavalt vajadusele ning nii nagu elu nõuab. Infot leiab välkkohtingute kohta EHL-i Facebookist või kodulehelt. Kõik kohtingud on EHL-i YouTube`i vahendusel taas vaadatavad.

 

LIITU MEIEGA: https://ehl.org.ee/hakka-liikmeks/liikmeks-astumise-avaldus/ KÜSI MEILT: https://ehl.org.ee/liikmele/foorum/ JÄLGI MEID: Facebookis TELLI UUDISKIRI: https://ehl.org.ee/.

 

 

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks