EHL SEPTEMBRIKUU UUDISKIRI: Uus hooaeg on alanud hoogsalt

Tere!
 

Uus õppeaasta on alanud. Eesti Haridustöötajate Liidu (EHL) liikmed on samuti mitmeid töiseid kohtumisi pidanud. Saabuval esmaspäeval ootame suvist majandusprognoosi, mis tähendab järgmise aasta palgaläbirääkimisi. Aga paljudel teistelgi teemadel on meil uudiseid, mida septembrikuu uudiskirjas jagamegi. 

Ilusat uut õppeaastat ja kohtumisteni!                         
Teie Eesti Haridustöötajate Liit                                                        

         

 

 EHL ALUSTAS LOENGUSARJA  „EHL-i VÄLKKOHTING”
 

EHL-i välkkohting“ on EHL-i algatatud loengusari, kus silmapaistvad eksperdid nii Eestist kui ka välismaalt jagavad eeskätt haridustöötajatele parimaid praktikaid päevakajalistel teemadel. Eesmärgiks on jagada inspiratsiooni ja hoida õpetajate tööelu kvaliteeti. Välkkohtingutel on omane toimuda vastavalt vajadusele, nii nagu elu nõuab. Loengud toimuvad nii silmast silma kui ka veebikeskkonna vahendusel. Infot leiab välkkohtingute kohta EHL-i Facebookist või kodulehelt.

Avakohting toimus veebikeskonna Zoom vahendusel. Tehnoloogia- ja innovatsiooniekspert Marek Strandberg ning keemik ja materjaliteadlane Katrin Idla jagasid uue õppeaasta eel kõige värskemaid teadmisi teemal „COVID19 uued hügieenireeglid“.

Loengusari “EHL-i välkkohting” on järelvaadatav EHL-i YouTube-i kanalis: https://bit.ly/31Szf7O 

 

TOETAME ÕPETAJATE HAIGUSHÜVITISE TASUMIST ESIMESEST HAIGUSPÄEVAST 

EHL pöördus Vabariigi Valitsuse, Eesti Haigekassa ning Eesti Linnade ja Valdade Liidu poole üleskutsega võimaldada kogu õpetajaskonnale (alus-, üld-, kutse- ja kõrghariduse astmes) haigushüvitise tasumine alates esimesest haiguspäevast nagu see oli kevadise eriolukorra ajal.

Esinduslikema õpetajate organisatsiooni selgitust saab lugeda siit: https://bit.ly/2Z1nTN2

 

TÄHISTAME EHL30 JUUBELISÜNDMUST TEISITI 

EHL tähistab tänavu oma 30. aastapäeva. Uus aeg on seadnud uued kombed. Seetõttu ei korralda me suurejooneliselt EHL30 konverentsi ega Juubelituuri. Soovides siiski meeles pidada kaasteelisi ja tähistada olulist aastaringi, jagab EHL maakondlikele liikmesliitudele EHL-i juubelisündmuse korraldamise toetust. 

EHL-i esimees Reemo Voltri: “Tänane aasta on tõesti toonud üllatusi ning pannud ka tulevast poolaastat teisiti planeerima. See aga ei vähenda ametühingu soovi jätkuvalt tunnustada oma liikmeid ning olla kohal ka kõige pisemates esindusliitudes ja kaugemates piirkondades.” 

Küll arvestatakse Voltri sõnul ka juubelisündmusi korraldades osalejate piirarvuga: “Aga ma loodan, et seda kitsendust leevendab hea võimalus luua maakondlikel esindustel oma piirkonna ideid arvestades meeldejääv juubelisündmus.” EHL-i esimees vaatab tulevikku lootusrikkalt ning ootab kohtumisi, kus osalejate hulgale kitsendusi tegema ei pea. „Sel korral aga anname juubeliõnnitlused ja tänud edasi kõikidele meie liikmetele usaldusisikute kaudu, keda igal maakondlikul sündmusel pidulikult täname ning kohale ootame.”

Kui on soov juubelisündmuse korraldamise kohta lisainfot küsida, siis pöördu julgelt oma maakonna või linna liidu esimehe poole.

 

KAS OLED KOLLEEGILE JUBA PALJU ÕNNE SOOVINUD 

Tunneme rõõmu ka EHL-i liikmete pidupäevadest 🙂 Septembrikuus tähistame Kohtla- Järve volikogu esimehe Vera Ryzhkova sünnipäeva. Vera, palju õnne!

P.S. Kui Sul kipuvad kolleegide
sünnipäevad meelest minema, siis liitu
EHL-i Facebookiga. Märgutame
seal nendest erilistest päevadest aegsasti.

 

 

 

LIITU MEIEGA: https://ehl.org.ee/hakka-liikmeks/liikmeks-astumise-avaldus/ KÜSI MEILT: https://ehl.org.ee/liikmele/foorum/ JÄLGI MEID: Facebookis TELLI UUDISKIRI: https://ehl.org.ee/.

 

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks