EHL AVALDAB NÕUANDVA VIDEOSARJA

Eesti Haridustöötajate Liit (EHL) hakkab haridustöötajatele kord nädalas videosalvestuste teel juriidilist abi Facebookis pakkuma. Esimest videolugu saab jälgida 27. märtsil kell 15.00 EHL-i Facebooki lehel. Kõiki õpetajaid kutsutakse avaldama küsimusi ja muresid, mis on seotud töökorraldusega eriolukorras.

Koroonaviiruse puhang on põhjustanud eriolukorra, muuhulgas tekitanud palju küsimusi muutunud töökorralduse kohta. EHL pakub ühe lahendusena, eeskätt haridustöötajatele mõeldes, kord nädalas konsultatsioone videosalvestuste vahendusel, mida saab jälgida EHL-i Facebooki lehel.  

EHL-i kommunikatsioonispetsialist Heldi Ruiso palub edastada töökorraldust puudutavad mured ja küsimused EHL-i Facebooki lehele vastava üleskutse kommentaaridesse.

EHL-i jurist Külli Kröönström vastab kord nädalas videosalvestiste kaudu kõige põletavamatele muredele, mis on nädala jooksul tekkinud,” selgitas Ruiso.  “Püüame jagada nii palju kui võimalik infot, mis aitaks tavalisest keerulisemal ajal säilitada töörahu ning hoida õpetajaid. Teeme seda seni, kuni eriolukord kestab,” lisas Heldi Ruiso.

EHL-i kõige  värskemad uudised leiab Facebookist.  Oled oodatud erinevatel teemadel kaasa rääkima ka EHL-i Foorumis. Uudiskirjaga saab liituda siin.

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks