UUDIS: Kubija hotell-spaa pakub EHL-i liikmetele soodsaid pakette

 

Kubija hotell-spaa pakub EHL-i liikmetele soodsaid pakette

Eesti Haridustöötajate Liit (EHL) ja Kubija hotell-looduspaa sõlmisid koostöölepingu. Nüüdsest saavad EHL-i liikmed soodsate hindadega puhkusemõnusid nautida spaa- saunakeskuses ning hotellis Võrumaal, männimetsade ja järvede keskel.

EHL-i liikmetele ja nende pereliikmetele kehtib 15 % soodustust Kubija hotell-looduspaa hotellitubade tavahinnakirjast. Samuti on erisoodustusega Õpetaja ja Lapse pakett. Täpsema info ja tingimused leiab antud uudise viimasest reast. Hotelli ja spaaga saab tutvuda Kubija.ee veebilehel.

EHL-i liikmetele pakuvad soodustusi mitmed koostööpartnerid ning nimekiri pikeneb igal aastal. Lisaks Kubija hotell-looduspaale võimaldavad lisahüvesid ettevõtted nagu: Charlot, MyFitness, Pere Optika, Forum Ilutuba, Park Inn Meriton hotell, Digiõpikute tutvumispakett, Olerex, ERGO õnnetusjuhtumi kindlustus, Tiit-Reisid. Ülevaate võimalustest on siin  https://ehl.org.ee/lisahuved/.

Ülevaate sooduspakkumisest ja tingimustest leiab siit: Koostööleping_Kubija hotell-looduspaa

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks