EHL osalemine ESDA koolitusel

2.-4. mail toimus Brüsselis Euroopa sotsiaaldialoogi akadeemia (ESDA) koolituste esimene 3-päevane seeria, mida korraldas Euroopa ametiühingute konföderatisoon (ETUC), mis esindab ka Euroopa ametiühingute haridusala komiteed (ETUCE), kuhu EHL kuulub. Koolituse põhiteemaks oli sektoriüleste ja sektoriaalsete sotsiaaldialoogide pidamine Euroopa tasandil.

Ettekannetega esinesid muuhulgas ETUC aseesimees Peter Scherrer, ETUC nõuandja Juliane Bir, ETUI vanemuurijad M. Bernaciak ja R. Jagodzinski ning Eurofoundi, IndustriAll’i ja UNI-Europa esindajad. Koolituse raames külastasime ka Euroopa Parlamendi hoonet ning kohtusime Saksa ja Suurbritannia parlamendiliikmetega, kes tutvustasid EP toimimist, struktuuri ning ametiühingute positsiooni selles süsteemis.

[foogallery id=”1437″]

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks