S. Pärismaa artikkel Õpetajate Lehes: “Viime koostöö õpetajate tunniplaani”

11. märtsil kirjutas Sirje Pärismaa Õpetajate Lehes Berliinis toimunud õpetajaameti tippkohtumisest.

6. tippkohtumist korraldava OECD ja rahvusvaheline õpetajateorganisatsioon Education International (EI), kuhu kuulub ka Eesti Haridustöötajate Liit. Sündmusel osalesid 21 haridusvaldkonna juhtmaa ministrid, õpetajate ametiühingute juhid ning õpetajad, et jagada kogemusi õpetajavaldkonna tulemuslike poliitikate ja parimate praktikate kohta. Eesti delegatsiooni kuulusid lisaks haridus- ja teadusministrile ka üld- ja kutsehariduse asekantsler M. Laidmets ja õpetajaosakonna juhataja K. Mikiver, Eesti Haridustöötajate Liidu juhatuse esimees Reemo Voltri ning õpetajaameti eksperdina Tallinna Ühisgümnaasiumi õpetaja Margit Timakov.

Artiklit on võimalik lugeda Õpetajate Lehe veebist: http://opleht.ee/30063-viime-koostoo-opetajate-tunniplaani/

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks