20. sajandi suurim teadlane oleks praegu EHL-i liige

Intellektuaalse töö tegijatel on tähtis ühineda, et kaitsta oma majanduslikku olukorda ja kindlustada oma mõju poliitikas – nii põhjendas Albert Einstein (õpetajate ametiühingu Princetoni ülikooli haru asutajaliige) seda, miks ta 1938. aastal ametiühingusse astus. Kas sina juba oled Eesti haridustöötajate liidu liige?

23. oktoobril avaldati Õpetajate Lehes Eesti Haridustöötajate Liidu ühe liikmesorganisatsiooni – Viljandimaa Haridustöötajate Liidu – juhatuse koostatud promo-üleskutse kõigile kolleegidele seisma häälekamalt oma õiguste ja arvamuste eest:

Õpetajate päeva galal oli meie liit haridusministeeriumi partner. Paraku kuulub EHL-i vaid väike osa haridustöötajatest. Niisiis esindab Reemo Voltri palgaläbirääkimistel minister Ligiga tegelikult ainult neljandikku õpetajatest. Kas arvame, et keegi teine teeb meie eest kõik ära?

Mida rohkem on EHL-il liikmeid, seda kaalukam on meie sõna läbirääkimislaua taga nii palgaküsimuses kui ka teistes hariduselu puudutavates küsimustes. Kui meid oleks rohkem, oleksime ka rikkamad ja saaksime liikmemaksu eest endale lubada eestkõnelejaid ja tellida arvamusliidrite sõnavõtte, et edendada Eesti hariduselu, väärtustada õpetaja elukutset.

Astu juba täna ametiühingusse – üheskoos suudame!

Viljandimaa haridustöötajate liidu juhatus”

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks