EHL visiit OAJ-sse 6-7 nov 2013

6.-7. novembril toimus Soome õpetajate aü organisatsiooni kutsel EHL visiit OAJ-sse (Opetusalan Ammatijärjestö), millest võtsid osa Reemo Voltri, Aleksandr Tiidemann, Evi Veesaar.

Kohtuti OAJ juhatuse esimehe Olli Luukkaineniga. Kohtumise käigus vahetati informatsiooni organisatsioonide aktuaalsete ja päevakajaliste teemade osas, arutati OAJ ja EHL edasise koostöö jätkamise ning koostöölepingu värskendamise vajadust.

Visiidi käigus toimusid kohtumised OAJ juhtivtöötajatega, mille käigus käsitleti selliseid teemasid nagu ametiühingute mõjutusvõimalused ja läbirääkimiste korraldamine, OAJ organisatsioon ja kutseala huvide kaitsmine, palgapoliitilised lepingud, töö- ja kollektiivlepingud. Espoo Mattildens Gümnaasiumis tutvuti soome hariduskorraldusega, õpetajate töö- ja palgatingimustega. 

Reemo Voltri andis intervjuu OAJ ajakirjale „Opettaja“, mis ilmus ajakirja 46 numbris: http://content.opettaja.fi/epaper/20131115/4/index.html

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks