26.-28. septembril toimus haridusasutuste ametiühingute usaldusisikute koolitus

Eesti Haridustöötajate Liit (EHL) – Eesti suurim haridusvaldkonna töötajaid koondav organisatsioon – korraldas haridusasutuste ametiühingute usaldusisikutele 26.-28. septembril koolituse, kuhu kogunes peaaegu 300 usaldusisikut üle Eesti.

Kuna sel aastal on muutunud haridusvaldkonda puudutavad seadused-määrused, siis leidis EHL, et ka õpetajaskond peab olema kursis vastavate muudatustega, et olla võrdväärseks ja teadlikuks partneriks haridusasutuse juhile seismaks haridusvaldkonna töötajate huvide eest.

Koolitusel tutvustati usaldusisikutele muutunud seadusandlust ja sellega kaasnevaid tõlgendusi ja võimalusi. Spetsialistide kaasabil said usaldusisikud parema ettekujutuse, kuidas olla veel paremaks vahelüliks haridusvaldkonna juhtkonna ja töötajaskonna vahel ning kuidas kujundada oma ametiühingu organisatsioon hästi toimivaks organisatsiooniks.

Erilist tähelepanu pöörati uuenenud tingimustes kollektiivlepingutele – koolitajad jagasid soovitusi, kuidas algatada, läbi viia, sõlmida ja täita kollektiivlepinguid.

Kõik kategooriad

Liikmeks Astumine

Astu ametiühingu liikmeks